Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Shanna Kulik – De zoektocht naar balans tussen zitten, bewegen en slapen bij jonge kinderen

Een groot deel van de dag van mijn kinderen bestaat uit bewegen. Mijn vierjarige dochter kan daarnaast ook goed ergens rustig zitten en spelen of knutselen, mijn zoontje houdt dit meestal nog geen drie minuten vol. Het is al gauw duidelijk als we weinig hebben ondernomen op een dag: hij wordt hangerig, gaat dingen doen die niet mogen en slaapt minder goed. Vooral (veel) buiten spelen leidt vaak tot goed slapen, merken wij.
blog-shanna-kulik-de-zoektocht-naar-balans-tussen-zitten-bewegen-en-slapen-bij-jonge-kinderen
Foto: Joshua Choate/Pixabay

Maar

Registreren

Shanna Kulik
Shanna Kulik is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van motorische ontwikkeling bij kinderen en jongeren. Ze is moeder van een dochter (4) en een zoontje (1) die allebei naar de kinderopvang gaan. Een goede motorische ontwikkeling draagt bij aan plezier in bewegen, wat ook in de toekomst waarborgt dat kinderen blijven bewegen. Door wetenschappelijke inzichten te combineren met ervaring uit de praktijk probeert Shanna vanuit verschillende hoeken bij te dragen aan het stimuleren van bewegen van jeugd en jongeren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.